10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Modernizare website barbierit.ro

publicat la 21.09.2018

Ne face plăcere să vă anunțăm că la începutul acestei săptămâni designul site-ului barbierit.ro a fost modernizat pentru a vă oferi o experiență adaptată la dispozitivele mobile.

De asemenea au fost adăugate funcționalități noi în contul utilizatorului ce permit descărcarea informațiilor personale asociate contului de utilizator în format de date structurate, precum si posibilitatea de ștergere a contului.

Acest nou design este compatibil cu toate browserle moderne (Google Chrome, Mozilla Firefox / Quantum, Android Browser & WebView, Internet Explorer 11+, Microsoft Edge).

Magazinul nostru a fost creat pentru a oferi clientilor produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și speram că ne vom ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră și în viitor.

In numele echipei barbierit.ro dorim să vă mulțumim pentru fidelitatea dumneavoastră.

Așteptăm cu interes sugestiile sau comentariile dumneavoastră.

Cu prietenie,
Echipa barbierit.ro

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul