10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Informaţii despre procesul de comandă, plată, livrare şi garanție


General


  • Pentru funcţionarea corectă şi completă a acestui site browserul trebuie să aibă javascript activat [?] şi să accepte cookies [?].
  • Toate produsele au afişate pe site preţul în lei, cu TVA inclus.
  • Toate comenzile sunt livrate însoţite de factură.
  • Programul de lucru al barbierit.ro este de Luni până Vineri intre orele 9:00 si 17:00.

Cum comand?


Navigaţi pe site, studiaţi produsele şi preţurile şi apoi le adăugaţi în coşul de cumpărături prin apăsarea butonului: Adaugă în coş aflat în pagina de detalii a produsului cât şi în celelalte pagini de afişare a listei de produse.

În coşul de cumpărături puteţi să faceţi modificări asupra produselor selectate, să aplicaţi un cod promoţional, să modificaţi cantităţile, să stergeţi un produs sau să goliţi tot coşul

Când aţi terminat de selectat produsele şi cantităţile, selectaţi modalitatea plată, pentru ca apoi să alegeţi judeţul/localitatea de livrare. La final apăsaţi butonul COMANDĂ pentru a trece la pasul final al înregistrării comenzii dvs.

Urmează introducerea datelor de contact necesare pentru procesarea şi expedierea comenzii:

1. Nume/Prenume, adresa de email şi telefonul.

2. Selectaţi dacă factura va fi emisă pentru juridica şi completaţi câmpurile corespunzatoare.

3. Completaţi adresa de livrare şi codul poştal. În cazul în care doriţi ca pe factura fiscală să fie înscrisă altă adresă decât cea de livrare bifaţi căsuţa corespunzătoare.

4. Dacă doriți ca pe factură să se regăsescă o adresă difertă, bifați căsuța respectivă.

5. Opţional puteţi să faceţi observaţii sau instrucţiuni speciale pentru livrarea comenzii. Dacă înregistraţi comanda Vineri aveţi posibilitatea de a solicita livrarea Sâmbătă.

6. Dacă nu doriţi să primiţi ocazional emailuri cu noutăţi despre barbierit.ro defibaţi căsuţa corespunzatoare.

7. Dacă optaţi pentru înregistrarea unui cont de utilizator barbierit.ro, va trebui sa declarați parola ce va fi folosită pentru accesarea contului. Contul este înregistrat în momentul finalizării cu succes a unei comenzi.

8. Pentru a putea trimite comanda trebuie să citiţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile barbierit.ro.

9. Apasaţi butonul Finalizează comanda pentru a vizualiza rezumatul comenzii. În cazul în care aţi verificat şi toate detaliile sunt corecte, apăsaţi butonul "DA" pentru a finaliza înregistrarea comenzii. În cazul în care aţi optat pentru plata prin card bancar, se va deschide formularul de plată mobilPay.

Dupa trimiterea comenzii puteţi verifica în orice moment stadiul acesteia în pagina Situaţie comandă.

Cum plătesc?


Pentru plata produselor achiziţionate aveţi la dispoziţie următoarele modalităţi:

  • Depunere de numerar / transfer bancar prin ordin de plată în contul Luxury Grooming Company: RO59BACX0000000543395001 deschis la UniCredit Tiriac Bank SA sucursala Magheru (livrarea în aceste cazuri se va face după confirmarea intrării sumei respective în contul nostru).
  • Plata online cu card bancar procesată 3D-Secure prin MobilPay.
  • Plata în numerar la livrare (ramburs).

Despre livrare


Livrare în regim normal:


Vom face tot posibilul pentru a expedia în aceeaşi zi toate comenzile primite până la ora 16:00. Comenzile recepţionate după ora 16:00 vor fi expediate a doua zi.

În regim normal, comanda este livrată în maxim 24 de ore lucratoare din momentul expedierii.

În cazul produselor care nu se afla în stocul barbierit.ro, clientul poate solicita informaţii cu privire la timpul de livrare prin intermediul formularului din pagina de detalii a respectivului produs.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde în ţară, funcţie de valoarea comenzii şi de modalitatea de plată aleasa, la valoarea produselor comandate se va adăuga şi valoarea calculată a transportului.

Comenzile în valoare de peste 499 Lei (valoare finală după aplicarea unui eventual cod promoţional) beneficiază de transport gratuit prin curier rapid doar în reţeaua de distribuţie Fan Courier. Pentru restul locaţiilor veţi achita costul calculat al livrării (localităţile din exteriorul reţelei NU beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii). Pentru lămuriri suplimentare vă rugăm să contactaţi un operator barbierit.ro, de Luni până Vineri între orele 09:00 - 17:00.

Pentru comenzile a căror valoare nu depăşeşte suma de 499 Lei, costul livrării variază în funcţie de metoda de plată aleasă și vor fi calculate în pagina coșului de cumpărături în urma alegerii localităţii de livrare.

Livrare EXPRESS în Bucureşti în aceeaşi zi:


În Bucureşti, oferim serviciul EXPRESS de livrare a comenzilor în aceeaşi zi, în aproximativ 4 ore din momentul înregistrării şi procesării comenzii (procesarea comenzilor începe de la ora 09:00).

Serviciul EXPRESS este disponibil doar pentru comenzile înregistrate de Luni până Vineri înainte de ora 14:00, prin selectarea acestei opţiuni în pagina coşului de cumpărături.

Serviciul EXPRESS este disponibil doar cu opţiunea de plată ramburs sau online cu card debit/credit.

Acest serviciu este tarifat suplimentar, costul fiind calculat automat în pagina coşului de produse.

Comenzile în valoare de peste 499 Lei (valoare finală după aplicarea unui eventual cod promoţional) NU beneficiază de transport gratuit în regim EXPRESS.

Garanția produselor


Garanția de conformitate este aplicabilă tuturor produselor comercializate prin intermediul site-ului barbiert.ro și constă în posibilitatea returnării în decurs de 10 zile de la recepția produselor, dacă acestea din orice motiv nu corespund așteptărilor și doar în cazul în care produsul/produsele sunt intacte, nu prezintă semne de uzură și sunt în ambalajul original (conform condițiilor stipulate în Termeni și Condiții - secțiunea Returul produselor).

Produsele neconsumabile (aparate de ras, briciuri, pamatuf, suporti etc.) beneficiază de 2 ani garanție pentru defectele de fabricație sau neconformitatea materialelor, dar nu și pentru defecte cauzate din alte motive cum ar fi uzură normală, deteriorări cauzate de impact, depozitare sau utilizare necorespunzătoare.

Produsele ce fac obiectul garanției în urma constatării barbierit.ro sau a producătorului, vor fi reparate/înlocuite pe cheltuiala Luxury Grooming Company fără niciun cost suplimentar pentru cumpărător.

Toate costurile asociate cu produsele ce nu fac obiectul garanției în urma constatării barbierit.ro sau a producătorului, vor fi suportate de cumpărător.

Atenție: Dacă renunțarea la unul sau mai multe produse NU se face datorită unor probleme de natură fizică sau de conformitate, costurile de transport revin în sarcina cumpărătorului.

Cumpărătorul are obligația de a insepecta și de a refuza curierului recepția comenzii dacă coletul prezintă semne de deteriorare (ambalaj: rupt, strivit, umed, lipicios, miros pătrunzător etc.) sau orice alte semne care pot indica o problemă fizică a produselor din interiorul acestuia survenite ca urmare a transportului.

Confidenţialitatea datelor


barbierit.ro duce o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor. barbierit.ro se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (procesarea comenzii/mesaje informative).

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi Termenii şi condiţiile acestui serviciu.

vezi coșul