10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

D.R. Harris & Co. Ltd.
Povestea a început în anul 1790 când familia Harris deschide primul magazin în reputatul cartier St. James din Londra.

În următorii 50 de ani, familia şi-a clădit reputaţia preparând apă de Lavandă şi ape de colonie cu arome clasice florale.

În jurul anul 1860, Daniel Rotely Harris (D.R Harris) a oţinut diploma în chimie farmaceutică şi a început să creeze propriile game de produse farmaceutice şi de toaletă.

D.R. Harris & CO. LTD, una din cele mai vechi farmacii din Londra, cu o istorie de peste 220 de ani, este localizată si astăzi pe strada St. James.

Această afacere de familie este deţinătoarea a două Mandate Regale: al Alteței Sale Regale Prințul de Wales şi al Alteței Sale Regale Regina Mamă Elisabeta a II-a. Printre clienţii fideli se numără şi astăzi ambasadori, oameni de stat, domni distinişi şi rafinaţi precum şi toţi cei ce pun preţ pe calitate şi eleganţă.

Renumiţi pentru varietatea de produse de calitate pentru barbati dar si pentru femei, D.R. Harris oferă ape de colonie, săpunuri, produse pentru barbierit, produse pentru îngrijirea părului, produse pentru îngrijirea pielii, produse pentru baie şi uleiuri pentru aromaterapie.

Printre produsele distinctive ale casei se remarcă clasica gamă Arlington, ale carei arome uşoare de citrice combinate cu note subtile de ferigă o fac alegerea populară pentru domnii de toate vârstele.

Vă invităm să descoperiţi calitatea şi rafinamentul deosebit al celor trei game vedetă de produse D.R. Harris: Arlington, Marlborough şi Windsor.

D.R. Harris & Co. Ltd.

vezi coșul