10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Taylor of Old Bond StreetTaylor of Old Bond Street a fost înfiinţat pe 1 Septembrie 1854 de către Jeremiah Taylor, străbunicul preşedintelui actual al companiei.

Acesta a deschis salonul pe eleganta şi distinsa Bond Street din inima cartierului West End din Londra, câştigând reputaţie în Socitatea Britanică datorită extractelor sale botanice şi tratamentelor pentru păr şi pielea capului. Fiul său Ivan, folosindu-se de formarea sa profesională de chimist şi-a urmat tatăl creând multe tratamente excelente pe bază de plante.

magazinul Taylor

Tradiţia Taylor a continuat în următoarea generaţie prin Sidney, ce a devenit preşedintele companiei în anul 1930, şi care a deschis faimoasa filială din Jermyn Street. În anul 1955, Leonard, preşedintele actual al companiei, s-a alăturat tatălui său şi încă continuă munca de a invoa şi realiza produse pentru piele şi păr la aceleaşi standarde înalte.

Tradiţia Taylor of Old Bond Street a fost mereu de a realiza produsele sale cu ingrediente cât mai pure şi mai naturale posibil.

Ţelul este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, fără a face niciun compromis în această privinţă. Gama de produse include atât luxuriantul cât şi neobişnuitul.

Tradiţia Taylor continuă ca o afacere de familie, o moştenire de peste 156 de ani.

Taylor of Old Bond Street

vezi coșul