10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

În fiecare dimineață milioane de bărbați practică ritualul intim al barbieritului. În decursul vieții, un bărbat se va barbieri de peste 20.000 de ori, degetele învățând fiecare contur al feței și gâtului, fiecare schimbare subtilă a direcției de creștere a părului și răspunsul feței la fiecare atingere.

Barbieritul este un moment intim, personal, când bărbatul stă în față oglinzii și se îngrijește lăsând la o parte grijile cotidiene. Fiecare bărbierit exfoliază pielea lăsând în urmă un nou strat perfect de piele ce este semnalul unui nou început de zi.

Barbieritul este o artă, un ritual efectuat zilnic și din acest motiv ar trebui să fie o experiență cât mai plăcută și satisfăcătoare. Un bărbat merită cu adevărat un aparat de ras deosebit și un pămătuf de calitate pentru a celebra acest moment intim.

Orice bărbat își dorește un barbierit perfect ce lasă pielea fină, discret parfumată și fără iritații. Senzația de arsură pe care majoritatea bărbaților o consideră că făcând parte din rutina bărbieritului dispare atunci când ritualul este practicat corect, respectând calitatea produselor pentru bărbierit folosite.

Barbieritul tradițional are la bază trei elemente esențiale: un pămătuf de calitate din păr de bursuc; o cremă sau un săpun de barbierit pe bază de glicerină și un aparat de barbierit de calitate îngrijit corespunzător.

Din cele trei elemente enumerate cel mai important este considerat a fi pămătuful din păr de bursuc. Acesta pregătește pielea și părul facial pentru cel mai eficient și confortabil barbierit. Folosirea unui pămătuf pentru întinderea uniformă a cremei pe față are că rezultat un strat mai gros, mai bogat și mai emolient ce nu poate fi obținut cu mâna goală. Un pămătuf exfoliază pielea moartă de pe față înaintea barbieritului și îndepărtează orice ar putea sta între lama de ras și firele de păr. Periatul feței de jos în sus ridică firele de păr și le menține ridicate în stratul de spumă, expunând astfel maxim din lungimea acestora lamei de ras.
O cremă de barbierit de calitate este un ingredient indispensabil pentru un barbierit perfect. Dacă nu ați simțit niciodată pe piele o cremă de barbierit englezească cu miros proaspăt de violete, lămâie sau levănțică, atunci într-adevăr vă lipsește una din cele mai mari plăceri bărbătești. Veți fi uimit de cum se întinde crema pe față, de volumul spumei create, de ușurința cu care alunecă lama aparatului de ras și nu în ultimul rând de parfumul deosebit ce persistă și după finalizarea barbieritului.

Ultimul element indispensabil pentru a practica un barbierit umed de calitate este aparatul de barbierit. Opinia multor barbieri renumiți pentru calitatea serviciilor, este că aparatul clasic de barbierit cu lamă dublă (double edge safety razor) este superior față de orice alt aparat pentru barbierit modern. Folosirea unui aparat clasic de barbierit sau a unui brici necesită îndemânare și timp pentru a deprinde arta mânuirii lui. Folosit corect veți observa că obțineți un barbierit mai eficient, mai fin, iar senzația de arsură și iritația începe să dispară.Vă invităm să citiţi şi să urmaţi sfaturile noastre pentru barbierit şi în mod cert veţi avea parte de cel mai fin şi confortabil barbierit din viaţa dumneavoastră.

vezi coșul