10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

925GENTS - produs 100% romanesc

publicat la 19.09.2016

Avem plăcerea să vă anunţăm că începând de astăzi veţi găsi în oferta magazinului www.barbierit.ro, alături de produsele mărcilor Taylor of Old Bond Street, D.R Harris & Co.Ltd, Dovo Solingen, Thiers Issard şi Simpson Shaving Brushes, primul ulei de barbă dezvoltat și produs în România: 925GENTS.

925Gents #1

Uleiul 925GENTS #1 are o rețetă unică: un amestec de uleiuri de jojoba, caise și măceșe cu note de ienupăr, lemn de cedru, lemn de trandafir și chiparos și oferă, pe lângă un parfum de discret, o nutriție echilibrată a oricărui tip de barbă.

Parfumul este răcoros-lemnos. Are o vâscozitate medie și este ușor de folosit.

Uleiul 925GENTS este un produs din categoria produselor cosmetice de lux. Recipientul este din sticlă Violet Miron  ideală pentru păstrarea uleiului 925Gents în condiții optime. Culoarea violet a sticlei filtrează lumina, astfel încât calitățile fizice ale uleiului să nu fie afectate.

Eticheta este o plăcuță metalică șlefuită manual, astfel încât fiecare piesă este unicat.

Deviza companiei este : 925GENTS, din respect pentru voi!

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul