10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

barbierit.ro te provoacă la concurs!

publicat la 20.03.2011

Acceptă provocarea, participă acum la concurs şi poti câştiga un set cadou format din cremă de ras şi gel after shave din gama Sandalwood.

Pentru a te înscrie trebuie să publici pe Wall-ul ("peretele") paginii de facebook barbierit.ro un mesaj ce trebuie să conţină cuvintele: "de aceea vreau să câştig!"

Roagă-ţi prietenii să îţi aprecieze mesajul cu un "Like".

Autorul mesajului cu cel mai mare număr de Like-uri  valide, dar nu mai puţin de 15, va fi desemnat câştigător şi va fi contactat pentru a stabili detaliile pentru intrarea în posesia premiului.

ATENŢIE!!!

  • Pasul 1: apreciază (like) pagina www.facebook.com/barbierit.ro;
  • Pasul 2: publică mesajul tău pe Wall-ul (peretele) paginii www.facebook.com/barbierit.ro, mesaj ce trebuie să conţină cuvintele: "de aceea vreau să câştig!"
  • Pasul 3: prietenii tăi trebuie să îţi aprecieze (Like) mesajul. Pentru ca prietenii tăi să poată aprecia mesajul tău, trebuie ca inainte să aprecieze (Like) pagina de facebook barbierit.ro.

Concursul se va încheia în data de 26.03.2011 ora 12:00.

Pentru buna desfăşurare a acestui concurs vă rugăm ca înainte de a participa să citiţi cu atenţie regulamentul concursului.

 

Concursul a luat sfârşit! Felicitări câştigătorilor!!!

Locul 1: Matei Narcis

Locul 2: Diana Antoneta

Locul 3: Alina Marcu Grama

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Definiţii:

1.1) Facebook - reţea internaţională de socializare online: www.facebook.com

1.2) Participant - utilizator Facebook care se înscrie la acest concurs prin publicarea pe "peretele" paginii de facebook barbierit.ro a unui mesaj ce conţine cuvintele: "De aceea vreau să câştig!".

1.3) Apreciere (Like) - acţiunea specifică Facebook prin care un utilizator marchează prin apăsarea unui buton un mesaj / comentariu / articol / pagină / etc.

1.3) Premiu - produsul oferit la câştigarea acestui concurs.

2. Reguli şi condiţii:

2.1) Înscrierea la concurs se face prin publicarea unui mesaj pe pagina de facebook a barbierit.ro.

2.2) Comentariile la alte mesaje sau în altă pagină nu vor fi luate în considerare.

2.3) Mesajele al căror număr de aprecieri (Like) valide depăşesc 15 devin eligibile şi intră în competiţie pentru premiu.

2.4) O apreciere (Like) este validă dacă este acordată mesajului participant de către un utilizator facebook real. Aprecierile (Like) acordate de către conturi suspecte vor fi investigate de echipa barbierit.ro. În cazul în care un cont este identificat a nu fi utilizator real unic, aprecierea respectivă nu se va lua în calcul la totalul aprecierilor valide.

2.5) Aprecierile (Like) acordate comentariilor nu se cumulează cu numărul de aprecieri ale mesajului participant.

2.6) Mesajul eligibil cu cele mai multe aprecieri (Like) valide va fi declarat câştigător la sfarşitul concursului.

2.7) În cazul în care există egalitate între mesajele eligibile, concursul se va prelungi pentru departajare cu 24 de ore.

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul