10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Chestionar: Contul de utilizator

publicat la 10.02.2012

Pentru îmbunătăţirea serviciilor noastre vă invităm să ne spuneţi dacă consideraţi necesar creearea unui cont de utilzator pentru a putea finaliza o comandă pe un site de comerţ electronic.

În acest moment oferim clienţilor noştri posibilitatea de a păstra pe calculatorul de la care se face comanda toate detaliile de contact necesare pentru comenzile viitoare. Astfel, la vizitele ulterioare, formularul de comandă va fi deja completat cu informaţiile necesare, fără înregistrarea în prealabil a unui cont de utilizator. Aceste informaţii pot fi şterse de dumneavoastră în orice moment.

Avand în vedere că aceste detalii sunt păstrate local pe calculatorul respectiv, opţiunea este indicată a fi folosită doar la comenzile efectuate de la calculatorul personal sau de la un calculator la care nu are acces o altă persoană.

Vă invităm să răspundeţi la chestionarul alăturat şi eventual să ne spuneţi părerea dumneavoastră printr-un comentariu la acest chestionar.

Vom analiza preferinţele şi comentariile dumneavoastră şi vom găsi soluţia optimă pentru a vă face experienţa pe site-ul nostru cât mai plăcută!

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul