10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Comenzi prin conexiune securizată

publicat la 12.11.2011

ssl
Începând de astăzi, prin amabilitatea echipei profesioniste de la megahost.ro, site-ul nostru beneficiază de conexiune securizată (SSL Server Certificate: RapidSSL CA validat de GeoTrust, Inc.) pentru gestionarea comenzilor dumneavoastră în deplină sigurață. barbierit.ro utilizează o conexiune cu AES folosind chei de 256 biți pentru a cripta paginile (Contact, Situație comandă, Coșul de cumpărături) ce conțin sau procesează informații "sensibile" cum ar fi datele dumneavostră de identificare (nume, telefon, email etc.).

AES (Advanced Encryption Standard), cunoscut și sub numele de Rijndael, este un algoritm standardizat pentru criptarea simetrică, pe blocuri, ce face aproape imposibil accesul neautorizat la informațiile ce se transmit între două calculatoare.

Echipa barbierit.ro mulțumește clienților săi si promite că si în viitor va face toate eforturile pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi!

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul