Comenzi prin conexiune securizată

Comenzi prin conexiune securizată

publicat la 12.11.2011

sslÎncepând de astăzi, prin amabilitatea echipei profesioniste de la megahost.ro, site-ul nostru beneficiază de conexiune securizată (SSL Server Certificate: RapidSSL CA validat de GeoTrust, Inc.)  pentru gestionarea comenzilor dumneavoastră în deplină sigurață.

barbierit.ro utilizează o conexiune cu AES folosind chei de 256 biți pentru a cripta paginile (Contact, Situație comandă, Coșul de cumpărături) ce conțin sau procesează informații "sensibile" cum ar fi datele dumneavostră de identificare (nume, telefon, email etc.).

AES (Advanced Encryption Standard), cunoscut și sub numele de Rijndael, este un algoritm standardizat pentru criptarea simetrică, pe blocuri, ce face aproape imposibil accesul neautorizat la informațiile ce se transmit între două calculatoare.

Echipa barbierit.ro mulțumește clienților săi si promite că si în viitor va face toate eforturile pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi!

Ultimele 5 articole:


captcha
barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.logo barbierit.ro
Taylor of Old Bond Street
DOVO Solingen
D.R. Harris & Co. Ltd.
Thiers-Issard
Simpson Shaving Brushes


plata online securizate
Despre noi | Hartă site | Termeni şi Conditii | ANPC Informaţii | Situatie comandă | Coşul de cumpărături
Comenzi prin conexiune securizată | barbierit.ro © 2010-2018 Luxury Grooming Company. Toate drepturile rezervate.