10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

DOVO Solingen: accesorii pentru îngrijirea corpului

publicat la 22.07.2012

Ca urmare a colaborării directe cu firma DOVO Solingen, avem placerea să vă anunţăm lansarea unei noi categorii în catalogul nostru de produse: Accesorii pentru îngrijirea corpului.

Aceste produse sunt menite a veni în întâmpinarea dorinţelor clineţilor noştrii care înţeleg importanţa îngrijirii complete a corpului.

Astfel, pentru început, barbierit.ro vă propune o serie de produse indispensabile unui aspect îngrijit, impecabil: seturi profesionale pentru manichiură, aparate de tuns pentru nas şi urechi, cleşti pentru unghii, foarfece pentru cuticule.

 

set manichiura foarfeca cuticule aparat de tuns pentru nas

De asemenea, preţurile briciurilor, aparatelor de ras clasice, lamelor Merkur şi accesoriilor pentru ascuţit fabricate de DOVO şi prezente în oferta noastră, au fost reduse semnificativ.

În cazul în care sunteţi interesat de un produs DOVO ce nu se găseşte momentan în oferta noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi şi vom face tot posibilul pentru a da curs solicitării dumneavoastră.

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul