10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

IEV: Primul cadou oferit

publicat la 14.05.2014

barbierit.ro: Chiar dacă articolul de mai jos nu se încadrează întocmai în scopul demersului nostru de a îmbogăți cunoștințele cititorilor în privința bărbieritului tradițional cu ajutorul comunității (Impărtășiți experiența voastră!- IEV), nouă ne-a plăcut și am decis publicarea lui fără nicio modificare (corecturi ortografice/gramaticale - cu excepția titlului) având în vedere faptul că ne-a fost trimis de o fetiță de 13 ani, căreia îî mulțumim pentru acest lucru.


Buna ziua,

Ma numesc Bianca, am 13 ani, sunt in clasa a 7-a si asa cum va imaginati nu am nici un fel de experienta in privinta barbieritului. Chiar daca nu am experienta in domeniu, va scriu deoarece am o poveste de zis, poveste legata de satisfactia ce radiaza din privirea tatalui meu in fiecare dimineata.

De curand Google m-a ajutat sa gasesc primul meu cadou de Paste pentru tatal meu. Astfel am ajuns pe acest site de unde cu ajutorul mamei am comandat o crema de ras Grapefruit. M-am riscat deoarece nu stiam daca tatei ii va place fiind obisnuit cu Nivea la tub, dar fiind de la mine trebuia sa ii placa! Ce poate fi rau la mirosul de citrice? In fond gestul conteaza, nu?

Am avut dreptate. Tata a fost vadit emotionat de cadou. Nu se astepta. Sincer nu cred ca ar fi contat ce era, dar faptul ca crema mirosea foarte bine a contribuit la succesul cadoului.

Din pacate nu a putut folosi imediat crema deoarece tipul acesta de creme de ras se folosesc cu un pamatuf. Abia dupa vreo 3 zile (a comandat un pamatuf), dimineata, s-a barbierit prima data folosind pamatuful si crema de la mine. A fost fascinant sa urmaresc cu cata grija a transformat cu ajutorul pamatufului putina crema de ras intr-o spuma abundenta cu un parfum ce a inundat efectiv baia. Dupa ce tacticos a intins uniform crema pe toata fata, a inceput cu mare grija sa se barbiereasca. Pe langa faptul ca mi-a multumit iar pentru cadou, in privirea lui se vedea clar satisfactia si cred ca daca nu ar fi fost presat de timp sa plece la servici ar mai fi stat mult timp inainte sa finalizeze barbieritul. Am fost foarte bucuroasa sa vad ca dimineata urmatoare s-a barbierit iar chiar daca de obicei nu se barbiereste in weekend. Acum sunt sigura ca intradevar aprecieaza si ii place cadoul si nu a declarat ca ii place doar pentru ca este de la mine! Saptamana urmatoare vechiul tub cu spuma de ras a disparut de la chiuveta fiind inlocuita cu crema de la mine.

Imi place sa cred ca am contribuit la un inceput de zi mult mai bun pentu tatal meu in fiecare zi!

Multumesc.
Bianca

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul