10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Impărtășiți experiența voastră!

publicat la 23.04.2014

Fie că este vorba de o tehnică sau un ritual de bărbierit, de sfaturi/recomandări pentru situații specifice, de o recenzie a unui produs din oferta noastră sau de experiențe personale ce ar putea să ajute alți practicanți ai bărbieritului clasic, vă invităm să împărtășiți cu noi experiența voastră.

Scopul acestui demers este de a îmbogăți cunoștințele comunității legate de anumite tehnici, de a oferi răspunsuri/soluții la probleme specifice cu care v-ați confruntat, de a prezenta avantajele/dezavantajele produselor preferate din oferta noastră și nu în ultimul rând de împărtăși satisfacția obținută datorită bărbieritului clasic.

În cazul în care doriți să contribuiți cu experiența dumneavoastră personală vă invităm să redactați și să ne transmiteți prin email la adresa or.tireibrab@ofni un articol ce detaliază această experientă.

Fiecare articol primit va fi revizuit de echipa barbierit.ro, iar în cazul în care va fi selectat, va fi publicat în secțiunea Articole și Noutăți și pe paginile de facebook si google+ ale barbierit.ro.

 

Pentru a fi publicat, articolul trimis la adresa or.tireibrab@ofni trebuie să respecte următoarele reguli:

  • să fie redactat în limba română, cu diacritice, corect din punct de vedere gramatical;
  • să conțină un titlu relevant (subiect) și o abordare personală a subiectului (experiențe proprii, tehnici și sfaturi personale, recenzii subiective ale unui produs din oferta noastră) și nu o preluare/adaptare a unor articole deja publicate pe alte site-uri.
  • să fie redactat astfel încât să poată fi ușor de urmărit și înțeles chiar și de începătorii în arta bărbieritului clasic, ale căror cunoștințe nu sunt încă atât vaste.
  • optional, articolul poate fi insotit de poze corelate cu subiectul acestuia.

Email-ul prin care se transmite articolul trebuie să conțină obligatoriu:

  • numele (și un pseudonim în cazul nu doriți să publicăm numele) și numărul de telefon;
  • acordul dumneavoastră explicit de a publica articolul cu orice corecturi/modificări necesare (o propoziție similară cu: "Sunt de acord cu publicarea acestui articol cu orice corecturi/modificări considerate a fi necesare de către echipa barbierit.ro.").


Respectarea regulilor de mai sus nu garantează publicarea articolului dacă subiectul acestuia a fost deja tratat într-o manieră similară (se acceptă abordări diferite ale aceluiaș subiect) sau dacă nu este considerat a fi de interes pentru comunitatea practicanților bărbieritului tradițional.

Chiar dacă dorim ca singura motivație pentru a face acest lucru să fie dorința dumneavoastră de a contribui cu propria experiența la informarea altor practicanți ai barbieritului clasic, vom premia cu produse în fiecare lună cel mai bun articol publicat. Alegerea articolului ce va fi premiat va fi determiată de calitatea redactării, calitatea informațiilor cuprinse și de reacțiile obțiunte din partea cititorilor (comentarii/aprecieri/distribuiri). În situații speciale se poate premia mai mult de un articol.

 

Așteptăm cu interes să ne împărtășiți experiențele dumneavoastră!

publicat acum 8 ani şi 7 luni
Sunteti profesionali.
publicat acum 7 ani şi 11 luni
sunt multe site-uri romanesti cu profil similar. insa eu la acesta m-a oprit si nu-l mai schimb. motivele nu pot fi expuse aici, insa sunt "de bine", cum se spune!
publicat acum 7 ani şi 3 luni
Un model despre cum poate interactiona o firma de vanzari online cu clientii sai.
O pledoarie pentru seriozitate si despre cum se poate reusi in acest domeniu.
Un argument in favoarea elegantei!
Felicitari!
publicat acum 6 ani şi 10 luni
Feather Popular. mult peste asteptari- robust, fiabil, performant. merita TOȚI banii!!
bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul