10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Implementare cont de utilizator

publicat la 03.11.2013

În dorinţa de a ne îmbunătăţi serviciile oferite introducem în cadrul magazinului online barbierit.ro posibilitatea de a crea cont de utilizator odată cu înregistrarea unei noi comenzi.

Astfel, în momentul înregistrării unei noi comenzi, veți avea în plus față de posibilitatea de a păstra pe calculatorul de la care se face comanda detaliile necesare pentru comenzile viitoare (prin module cookie) și opțiunea de a înregistra cont de utilizator.

Contul de utilizator este integrat cu sistemul de fidelitate și asigură clienților accesul rapid și facil la detaliile și situația comenzilor, posibilitatea de vizualizare şi descărcare a facturilor asociate, modificarea informațiilor de contact ce sunt folosite la înregistrarea viitoarelor comenzi.

Accesul la contul dumneavoastră de utilizator se face prin autentificarea în pagina:
https://www.barbierit.ro/contul-meu (cu adresa de email și parola stabilită la crearea contului).

 

Principalele facilități ale contului de utilizator:

  • Păstrarea și posibilitatea modificării tuturor detaliilor necesare pentru înregistrarea unei comenzi;
  • Reluarea unei plăți cu cardul ce a fost întreruptă/nefinalizată cu succes.
  • Informații privind nivelul atins în cadrul programului de fidelitate și aplicarea automată a codului de reducere aferent (în cazul în care codul este valid);
  • Lista tuturor comenzilor înregistrate și accesul la facturile asociate;
  • Detalii suplimentare privind starea expediției fiecărei comenzi;
  • Eliminarea codului de securitate/testul uman (captcha) din toate formularele existente în site (comentarii, solicitare informații disponibilitate produs, formular de contact, formular de comandă);
  • Posibilitatea activării sau dezactivării opțiunii newsletter.

Vă invităm să încercați facilitățile oferite de contul de utilizator și să ne transmiteți impresiile și sugestiile dumneavoastră.

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul