10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Lamele de ras Derby Extra

publicat la 04.06.2011

lame de ras derby extra
Începând de astăzi barbierit.ro vă oferă cunoscutele lame de ras clasice cu muchie dublă Derby Extra (double edge blades).

 

Fabricate în Turcia conform celor mai înalte şi stricte standarde de calitate, aceste lame conferă un bărbierit excelent.

Fiecare lamă este produsă din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate şi este placată cu un polimer pe bază de crom, ceramică, platină şi tungsten. Astfel, aceste lame au o durată de viaţă foarte mare fiind economice şi mai prietenoase faţă de mediul înconjurător decât lamele rezervă tip cartuş.

Lamele Derby Extra se potrivesc perfect la toate aparatele de ras clasice cu lamă dublă (double edge safety razors).

Pe lângă setul de 5 lame (1 pachet), barbierit.ro vă oferă economii substanţiale la achiziţia seturilor de 15 lame (3 pachete), 25 lame (5 pachete) şi 100 de lame (20 pachete).

Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina produsului: lame de ras Derby Extra aici.

Suntem convinşi că veţi fi mulţumiţi de avantajele obţinute prin folosirea acestor lame de calitate înpreună cu un aparat de ras clasic.

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul