10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Parteneriat Debenhams & Luxury Grooming Company

publicat la 08.04.2015

Avem plăcerea de a vă anunța stabilirea unui parteneriat între Debenhams România și Luxury Grooming Company.

Astfel, începând din luna aprilie 2015, veți putea găsi o selecție restransă a produselor Taylor of Old Bond Street în noul magazin Debenhams deschis în București Mall.

Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri pentru colecții exclusive, vă invită în noua sa locație din Bucuresti Mall pentru a descoperi o destinație obligatorie de fashion & beauty pentru publicul feminin și masculin, dar și pentru cei mici.

Debenhams Romania

Spațiul întins pe trei etaje gazduiește mii de articole de îmbracaminte, accesorii, lenjerie și articole pentru casă, creând un univers al modei pentru întreaga familie.

Parterul magazinului reunește pe suprafața sa de 270mp o generoasă zonă dedicată frumuseții și îngrijirii corpului, în care sunt prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up și îngrijirea pielii, printre care și Taylor of Old Bond Street.

 

Vă așteptăm să ne vizitați!

bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul