10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Pietre de ascuțit Naniwa

publicat la 25.05.2014

Începând de azi, veți găsi în oferta noastră de produse pentru ascuțit o selecție a binecunoscutelor pietre de ascuțit japoneze Naniwa.

Noua colecție de pietre Naniwa Speciality Sone a fost lansată în cadrul salonului internațional Ambiente 2014 de la Frankfurt, și este formată din pietre de ascuțit sintetice de diferite granulații pentru ascuțirea uneltelor, cuțitelor și lamelor de brici.

Naniwa Speciality Stone

La fel ca orice alte pietre din categoria "waterstones" acestea necesită apă, dar spre deosebire de alte pietre japoneze, acestea nu necesită înmuiere prealabilă utilizării. Pentru a folosi această piatră trebuie să aplicați o cantitate mică de apă pe suprafață și puteți începe ascuțitul (nu necesită înmuiere prealabilă).

Aceste pietre sunt fabicate prin fixarea prafului abraziv cu ajutorul unei rășini sintetice ce conferă pietrei două caracteristici principale: un nivel mai mare de particule abrazive comparativ cu alte metode de fixare mai ieftine, lucru ce contribuie semnificativ la creșterea vitezei de ascuțire și eliminarea necesității înmuierii prealabile a pietrei înainte de utilizare.

În oferta noastră veți găsi pietre de ascuțit din gama Speciality Stone cu granulație de 3.000, 5.000, 8.000, 10.000 și 12.000 fapt ce va permite construirea unui set de pietere de ascuțit adaptat nevoilor dumneavoastră.
publicat acum 4 ani şi 6 luni
Un site interesant, modernizat, ce acopera o nisa de piata in domeniul acesta.
Cu pretuire, abalanici.
bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul