10 produse în coş. Total: 16.50 Lei

Produse de lux pentru bărbaţi la un click distanţă

publicat la 16.03.2011

Luxury Grooming Company s-a lansat în România în luna Martie 2011, fiind unic importator al produselor Taylor of Old Bond Street.

De astăzi tradiţia englezească a bărbieritului este la un click distanţă de bărbaţii rafinaţi ce doresc ca bărbieritul să se transforme într-un ritual intim plin de miresme masculine precum lemnul de santal, levanţica şi altele.

Taylor of Old Bond Street a fost înfiinţat pe 1 Septembrie 1854 de către Jeremiah Taylor, străbunicul preşedintelui actual al companiei.

Acesta a deschis salonul pe eleganta şi distinsa Bond Street din inima cartierului West End din Londra, câştigând reputaţie în Socitatea Britanică datorită extractelor sale botanice şi tratamentelor pentru păr şi pielea capului.

Tradiţia Taylor of Old Bond Street a fost mereu de a realiza produsele sale cu ingrediente pure şi naturale pentru a face din barbierit un ritual unic si relaxant.

Magazinul online www.barbierit.ro are misiunea de a îmbunătăţii calitatea vieţii clienţilor noştrii prin servicii şi produse la cele mai înalte standarde de calitate.

Accesând magazinul nostru veţi avea plăcerea de a găsi un site structurat pe game şi linii de produse precum şi materiale şi articole informative privind utilizarea produselor de bărbierit pentru o experienţă desăvârşită.

Produsele şi serviciile noastre se adresează tuturor bărbaţilor pentru care îngrijirea personală contează. În locul unei prezentări exhaustive a companiei dorim să lasăm calitatea produselor noastre să ne reprezinte.

Din dorinţa de a fi parte integrantă din viaţa clientilor Luxury Grooming Company a creat o pagină oficală www.barbierit.ro pe facebook unde vizitatorii vor putea să citească şi să comenteze articolele informative ce se vor publică regulat.

Începând de astăzi aşteptăm să vă exprimaţi  personalitatea cu ajutorul aromelor bărbăteşti excepţionale şi neobişnuit de intrigante, special alese pentru dumneavoastră.

Simte aroma luxului prin Luxury Grooming Company!
publicat acum 11 ani şi 9 luni
Super! era si timpul ca cineva sa se gandesca la noi. Cunosc produsele TOBS de cand am locuit in Londra si ma bucur ca acum se gasesc si la noi. Va felicit ca ati adus aceste produse deosebite!
bifați caseta de mai sus pentru a continua

barbierit.ro își rezervă dreptul de a edita/șterge comentariile care: nu respectă subiectul paginii; nu aduc niciun plus de valoare discuției; conțin formulări neadecvate, incorecte gramatical, injurioase sau care încalcă legile în vigoare.
vezi coșul